nyt on peruskoulu käyty 1:stä 9:teen. Noille poluille mahtui monenlaista. Niin iloa kuin suruakin. Pieni ikävä jäi omaa luokkaa, hienoinen ihme :) Eräälle luokkalaiselleni mainitsin jo, että tulee tylsät 3 vuotta. Hän oli luokkamme huvittaja. Vaikka monet kerrat mietinkin hänen tempauksiansa. Juuri oikeanlainen musiikki tulvi laitteestansa :D Näin toivonkin saavani lukiossa ryhmääni jonkun hänen kaltaisensa. Kysymys onkin, löytyykö toista kaltaistansa. Kohteliaasti hän kiitti minua ;) Erityisesti kesä 08 toi uudelleensyntymisen ihmeen. Syksyllä vastassa oli uudelleensyntynyt ihminen. Meitä ylempänä oleva voima on ihmeellinen. Kiitos kuuluu Taivaan Isälle. Yhdeksännellä luokalla meihin kohdistui jonkinlaiset 'odotukset'. Olkaa nyt esimerkkinä nuoremmille ja näyttäkää viisautenne. Koulussa oli yhdeksännen aikana muutamia mieleenpainuvia tempauksia. Ei niistä sen enempää..

Palataan ajassa ala-aste aikoihin. Ensimmäinen päivä koulussa oli jännää. Saimme Aapiset, tehtäväkirjat ja vihkot. Saimme hyvin vähän läksyä. Piirtää kirjaimia. Tutustuimme Onniin, Enniin, Kouluhiireen, Lasse Laivakoiraan ja moniin muihin iloisiin ystäviin. Ne kulkivat mukanamme ensimmäisen ja toisen luokan aikana. Tänä aikana oli pieniä ongelmia erään oppilaan käyttäytymisessä toisia kohtaan. Rehtorin puhuttelussa luokan kanssa seistiin pariin kertaan. Kolmannella luokalla välitunnit saimme viettää isojen puolella. Pienten päätyyn ei ollut asiaa. Saimme tulla pyörällä kouluun. Kypärä piti aina laittaa päähän. Muuten tuli jonkin sortin sanktioita. Mikä sivistyssana. Neljännellä luokanvalvojamme ei kovin piitannut siitä, luimmeko läksyt vai emme. Tuolloin nauroi opettajan tavalle ja jätti läksyt lukematta. Nyt ajatukset ovat erilaiset. Osasimme kokeessa kuitenkin asiat. Opettaja surffaili netissä katsellen kuvia ihme hemmoista o.O Neljänteen liittyy yksi parhaimmista (ja ärsyttävimmistä) muistoista. Kuvistunnilla piirtäessämme ilveksiä, sohasin sinisellä liidulla huulten yläpuolelle. Kaverini:" sullon tossa sininen viiva." "ok. ei se mitään. teen itelleni siniset viikset piirtämällä toisenkin viivan." Muu luokka tuijoittaa 'viiksiäni' nauraen. Juuri silloin laiskan opettajan katse kohdistuu hiljaiseen viiksivalluun. Jonkin aikaa opettajan kanssa väittelin, missä pesen kasvoni. Opettaja käski ulos pesemään. Viidennellä opettajamme osasi opettaa ja oli mukava. Luokkaretken teimme suolle. Tytöt ja pojat nukkuivat eri joukkueteltoissa. Tekstarit menivät teltasta toiseen ja kännykät piippasivat. Yksi urpo valitti siitäkin ;D Kuudennella oli radiokilpailua ja TV-lähetystä. Luokkaretki Ahvenanmaalle. Mukava laivareissu :)<3 Seiskalla koulu tuntui vieraalta ja lähes hoitolalta. yöö. Hevimusiikki kiinnosti enemmän. Keikkailukin kiinnosti enemmän. Sain kavereita luokaltani :)) Kahdeksas luokka meni ja kesällä 08 menimme rippikouluun. Sielläkin kaveripiirini kasvoi :) Sain isosekseni yhden mahtavimmista ihmisistä :)<3 Kiitos myös hänelle :) Tulin uskoon ja sillä tiellä ollaan edelleen. Seukkarilla ravataan silloin, kun siellä ohjelmaa on :) Mopokortin suoritin. Näiden kahden tulos= minua näkee kotona harvemmin. Käyn lenkillä ja häippäsen taas ajelemaan. Se toi jonkinlaisen vapauden elämään. Kavereiden kanssa iltaa viettämässä seukkarilla ja jatkot apsilla :)) Moni ihminen koki jo edellämainitun uudelleensyntymisen kyseisenä kesänä. Yhdeksännen luokan aloitimme henkisen kasvun kokeneena. Uudelleensyntyminen ei koskettanut suinkaan kaikkia :/ Elämä peruskoulun jälkeen on erilaista. Itse piti valita opiskelupaikka ja se toi haasteita.

 

Uudelleensyntyminen- ihana sana <3

Suuri kiitos kaikille ystävilleni<3

Mittari näyttää yli +40 astetta. no okei, se on auringossa. Näin se kesäloma toimii :)1243782874_img-d41d8cd98f00b204e9800998e