Aamulla 6.10 lähdin parin tunnin lenkille. Koko päivä onkin mennyt lenkkeillessä. Elina oli perheensä kanssa kirkossa, joten ei yksin tarvinnut istuskella. Madagascarin laitoin nauhalle ja katsoin jälkeenpäin. Täytyy sanoa, että mainio elokuva :D Jos jossain näkisin 2-osan. Suuren ahmimisen jälkeen jaettiin lahjat. Pukinkontista löytyi matkalaukku, 3 pehmolelua(ikinä ei ole liian vanha olemaan lapsellinen:)<3), sormikkaat, pipo(:/), 3 suihkugeeliä, vartalovoide, meikkilaukku, ponnareita 2kpl, Popeda-Täydelliset miehet, Canon EOS 1000D, arpa(en voittanut mtään, joten paperin palanen:D), karkkia, pitkikset, kynttilä, villasukat ja pari pakettia saamatta vielä.
                                                               ***

Ja loppuun Joulun sanaa:
Kansa, joka vaeltaa pimeässä, näkee suuren valon.  Kuoleman varjon maassa asuville loistaa valo. --Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu.(Jes. 9:1,5) Hyvää Joulua! -Isosesi Janne :)
                                                               ***
Joulu, joulu suloinen, joulu aina uusi! Tummat oksat säteillen seisoo joulukuusi. Juhlamieltä täynnä on koko pieni talo, paista aina sydämeen kodin jouluvalo! Hyvää Joulua toivottaa Sabina+perhe:)

2171958.jpg