Ihanaa, kun eilen paistoi aurinko. Tuli jotenkin jännä perjantaifiilis. vaikka olikin vasta torstai. tein muistilistan, johon kirjasin ennen Saksaan lähtöä tehtäviä juttuja.

-SIIVOA

-JÄRJESTELE

-VÄRJÄÄ HIUKSET

-LISSUN LAHJA

-MATKATAVARASÄÄDÖKSET

-WWW.RYANAIR.COM

-PUUTELISTA

ei mitään erikoisia muistettavia. Imuroin asunnon, joten eiköhän eka ole jokseenkin hoidossa. Sunnuntai-iltana sitten siistin huoneeni asumattoman näköíseksi. On mukavampi palata huoneeseen, mikä on siisti. Ei tarvitse heti ruveta siivoamaan ja mellastamaan. onkohan tuo edes mikään verbi. mekastaminen on verbi, no hiukan muunneltuna mellastaminen on verbi. sovitaan niin ;) Laitan fiilistä nostattavaa musiikkia päälle. Listan kärjessä on Hassisen kone- Levottomat jalat. sitten James Brown- I feel good.

Köksän tunnilla jatkettiin maaesitelmiä.Vuorossa oli Sallan USA. mmmm;P hampurilaisia, pannukakkuja ja juustokakkua. Sähläsin ottaessani pihvejä uunista. Käsi osui tulikuumaan peltiin ja kohosi "mukavantuntuinen" rakkula. kirvelee simona. bilsanmaikka oli mukavalla tuulella ja pidettiin tunnit yhteen.  pääsimme huikeat 15 min aikaisemmin. todistukset jaettiin 3. jaksolta. maantiedon numero laski KOLMELLA numerolla. voi pskaasd. se ei ole onneksi lopullinen, koska 8lk:n numero vaikuttaa. olisi päättötodistuksessa vitutuksen maksimaalinen multihuipennus, jos päättönumero olisikin 6 tai 7. siitä soppa syntyisi ja kiehuisi yli. Terkan loppukirjoituksesta sain 9+. Tokariin nosti numerolla 8->9. luojan kiitos. nyt on suomalaisesta koulusta 2viikon tauko. hällelujaah.! ;D

viikonlopulle ei erikoisia suunnitelmia. yo lista vain. huomenna nuorteniltaan. kukakohan mahtaa pitää illan aiheen. olisi enemmäin kuin lottovoitto jos joku työntekijä. pääasiassa Petu tai särmä työharjoittelija Anssi. Hän hänen pizza- ja yskimisvertaukset. mm.. viikonloppu lähinnä menee jännittämisessä, eläinten suunnattomassa paijaamisessa, dataamisessa, kuuntelussa, pakkaamisessa ja lepäämisessä. Seukkaristakin jokunen tauko ;(.

kirjettäkin pitäisi Saksaan muistaa laittaa. samoja lämpötiloja suunnilleen kuin täällä. nyyh, onneksi ei kovia pakkasia.

reilu 30 minuutin päästä lähden kuviskouluun. Valan betoniruukun ;) siitäkin tauko :/

Loppujen lopuksi sitä matkaa tulee odottamaan. :)<3 Ensimmäinen pidempikestoinen ulkomaanmatka ja soopivah etäisyys vanhemmista ;)<3

Hirmu moni hankkii koiranpennun. Luokaltamme 2 hankki jo :)) ja kolmas hankkii lähimain. suloisuuksia riittää. onneksi on kotona omat aikaiset jätkät :)<3 luv ju:))

Popeda-Sukset. tulee suomalainen musiikki kuunnelluksi paljon ulkomaanmatkalla.